Skovområde lukket pga jagt fra 1./5. - 1./6. begge dage inkl.

18-04-2024

Skoven er pga jagt m.m. lukket for os i nedenstående område. Det indbefatter følgende spor:  Ammunitionssporet og  Humlebakken og sporene derimellem (d.v.s. det gamle Cubespor) samt  Eposporet og Ingers Banke. Lukningen er gældende i perioden 1.maj til 1.juni begge dage inkl.

På kortet ses øverst i venstre hjørne en bid af E20 og Studentersøen. Sporlukningen gælder det område, der ligger inden for den blå streg og som  afgrænses af Parcelgårdsvej, Lodmosevej (= forlængelsen af Skovvejen - lige over krydset), vejen forbi dyrefoderhuset og Idagårdsvej (- det hedder den altså på kortet, og den løber bag skydebanen og nogenlunde parallelt med Lodmosevej).

Du kan stadig  give den gas på alle de andre spor vi har i skoven !

 

 

Læs mere

SPORMØDE

17-04-2024

SPORMØDE FOR ALLE INTERESSEREDE

Torsdag d. 2./5. kl. 19.00 i klubhuset.

Det har været en lang våd kold og blæsende vinter. Heldigvis fungerer Klassikersporet fint som en super god træningsrute. Men der er også alle de andre spor, som vi gerne vil bevare, før de gror til, og de trænger meget. Desuden har vi snart jagtlukning, hvor vi jo ikke kan køre på Humlebakken og Ingers Banke m.m.

Derfor holder vi et møde for alle os spornørder i klubben. Det er for alle, der bruger sporene, måske har en mening eller en god ide, og som gerne vil være med til at vedligeholde og udvikle vores spor i vores fantastiske skovområde. 

Sporene i skoven er jo det allervigtigste i en Mountainbike Klub som vores.  

Hvilke spor vi først og fremmest vil have opfrisket eller genetableret?

Har vi nogle gode ideer til nemme fornyelse eller nye features?

Hvordan gør vi det smartest?? Skal vi fortsætte med spordage og enkeltmandsjobs? - Eller er det en god ide at oprette et sporlaug?

 

Tilkendegiv lige om du kan komme her :https://slagelsemtb.dk/event/42 eller på facebook begivenhed .  

 

Læs mere

Bootcamp MTB 2024

01-04-2024

Intro til sporten:Slagelse MTB Bootcamp 2024. Mountainbike er en sjov og spændende udendørssport for mænd, kvinder og alle aldre!

Har du ikke kørt mountainbike før, men har lyst til at komme igang på en god måde, så kom med på vores Slagelse MTB Bootcamp 2024. Vi sørger for at du får indstillet cyklen korrekt, lærer basale teknikker, og mulighed for at få stillet alle dine spørgsmål, så du føler dig sikker på sporene i skoven. Du vil til tider få pulsen op og blive udfordret, men alt sammen i et godt, trygt og sjovt fællesskab. Hvis det er noget for dig…så tilmeld dig vores Slagelse MTB Bootcamp 2024. Her: https://www.slagelsemtb.dk/event/41 

Vi glæder os til at velkomme dig! Husk! Det kræver du har en mountainbike, cykelhjelm og møder op. Første gang er 9. april kl 18.00 Parkvej 43, 4200 Slagelse. Tidspunkt 18:00 – 19:30 Bootcamp vil foregå over 6 efterfølgende tirsdage.

Vi glæder os til at byde jer velkommen Hilsen Mee, Thomas og Johan

Kontakt : johan.jakobsen@gmail.com.

 

 

Læs mere