ÅRETS SOMMERFEST 2022

06-05-2022

ÅRETS SOMMERFEST 2022

Menuen er på plads. Det gode vejr er bestilt. Nu mangler vi bare alle jer skønne medlemmer til at komme og skabe et brag af en sommerfest!

Vi byder velkommen til årets sommerfest lørdag d.11. juni. kl 18 i klubhuset. Du er velkommen til at tage ledsagere med (konen, manden, kæresten, børnene).

Klubben giver maden. Drikkevarer (øl, vin, vand) kan købes til favorable priser, men du er også velkommen til at tage egne drikkevarer med.

Skynd dig at tilmelde dig, da der er begrænset med plads. S.U. 29/5 !

Tilmelding her: Under EVENTS oppe i øverst på hjemmesiden, (https://slagelsemtb.dk/event/14).

Giv gaz - Så skal der festes!

Vel mødt.

Slagelse MTB's sommerfestudvalg Anders og Mee 

Læs mere

KLUBMESTERSKAB 2022 for alle !!

01-05-2022

Tilmelding til årets klubmesterskab er åben 😀

Alle kan være med 💪

Det bliver tirsdag den 7. Juni.

Mere info kommer når vi nærmer os.

https://my.raceresult.com/199262/info

 

Kan være et billede af 4 personer, folk, der står og udendørs

Læs mere

Slagelse Trailcenter - opstart byggeri

28-04-2022

Slagelse Trailcenter på Byskovvolden seneste nyt...

I sidste uge var landmålerne fra LE34 forbi Byskovvolden og afsætte grænseflader, bålhytte og shelters.

I dag har vi besøg af "Bob & Leth" som afsætter MTB-sporene.

På onsdag d. 4. maj er der første spadestik med Bob & Leth, og forhåbentlig med deltagelse af borgmesteren og sjællandske.

Så er vi igang :-)

/Rikke

Læs mere

NB Område lukket pga. jagt m.m. Det gælder 1./5. - 1./6. begge dage inkl.

28-04-2022

Skoven er pga jagt m.m. lukket for os i ovenstående område. Det indbefatter følgende spor: Cubesporet, sporet ved stendyssen, Ammunitionssporet, Humlebakken, Eposporet og Ingers Banke. Lukningen er gældende i perioden 1.maj til 1.juni begge dage inkl.

På kortet ses øverst i venstre hjørne en bid af E20 og Studentersøen. Sporlukningen gælder det område, der afgrænses af Parcelgårdsvej, Lodmosevej ( = forlængelsen af Skovvejen - lige over krydset), vejen forbi dyrefoderhuset og Idagårdsvej (- det hedder den altså på kortet, og den løber bag skydebanen og nogenlunde parallelt med Lodmosevej). Se kortet på forsiden. 

Du kan stadig  give den gas på alle de andre spor vi har  !  Mange af dem er endda ny blæste af de friske gode sporfolk . 😍

 

 

Læs mere

Bliv klar til foråret med en energipakke fra vores sponsor NamedSport

08-03-2022 Læs mere

Klubaftale med NAMEDSPORT

04-06-2021

Hej alle Smtb´er

Klubben har nu indgået en aftale med energi producenten Namedsport. Medlemmer af Slagelse Mtb kan dermed få en rabat på hele 35% (Der er dog enkelte produkter som der ikke gives rabat på, eks. hydrafit, drikkeflasker)

Namedsport er en af de største inden for energi produkter og er bla. sponsor på de 3 Grand Tours, Giro d´Italia, Tour de France og Vuelta Éspana. Klubaftalen er til at begynde med en 1 årig aftale og vil blive forlænget til en flerårig aftale hvis den forløber godt.

I kan handle fra dags dato på deres hjemmeside https://superfood.nu/ og indtaste koden (Fås ved hendvendelse til Benny Nissen (20463683) når i kommer videre til betaling. 

Denne rabat ordning må ikke deles udenfor klubben! Der vil blive ført en kontrol og vi vil miste denne aftale hvis den misbruges!!

De bedste Hilsener

Benny Nissen

Ha en god sommer😎

Læs mere