KLUBTØJ

Vores tøjleverandør er sportsfirmaet, Xtreme. Du kan handle ved enten forudbestilling på ny produktion, eller fra SMTB lagervarer.

FORUDBESTILLING:

Som medlem får du tilsendt et link til forudbestilling med klubtilskud. Ca 2 gange om året får vi produceret tøj med levering 10- 12 uger senere. Oftest lige før hhv sommer- og vintersæson. Vi afholder en demo- og prøveaften forinden. Sidste bestilling blev afgivet 4./1. 2023.  Da klubben skal bestille i runde tal, lægges der lidt på lager, og hvis der er meget få bestillinger af en model, har vi et problem og må skuffe dig , da klubben ikke er glad for at oparbejde et meget stort lager. 

KØB FRA Slagelse MTB LAGERVARER:

Du kan  til hver en tid bestille tøj på vores restlager hos Xtreme via dette link: https://shop.xtreme.dk/slagelse-mtb-forudbestilling/  Klik på  "Slagelse mtb lagervarer" (PÅ PC : øverst til venstre side). (PÅ mobiltlf : tryk på de tre vandrette streger i midten), Se om ikke der ligger noget her, som du kan bruge . Bestil og få det tilsendt i løbet af nogle dage.  Varer fra vores varelager kan returneres. 

XTREME standardvarer 

Husk også at du som medlem af Smtb får 25% rabat ved køb af Xtremes standartvarer . Brug dette link: https://shop.xtreme.dk/slagelse-mtb-forudbestilling/ og tryk derefter på Xtreme SHOP. 

 

Pbv  Bente Andersen  

Støt vores sponsorer de støtter os.