KLUBTØJ til medlemmer. 

Du får sportstøj af rigtig god kvalitet og med vores sponsorlogoer på. 

Vores tøjleverandør er sportsfirmaet, Xtreme/ Konggaard. Du kan handle ved enten forudbestilling på ny produktion, eller fra SMTB lagervarer.

 

FORUDBESTILLING:

Som medlem får du tilsendt et link til forudbestilling med klubtilskud. Ca 2 gange om året får vi produceret tøj med levering 10- 12 uger senere. Oftest lige før hhv sommer- og vintersæson. Vi afholder en demo- og prøvemulighed forinden. Du kan bestille indtil en angivet deadline.  Da klubben skal bestille i runde tal, lægges der lidt på lager, og hvis der er meget få bestillinger af en model, har vi et problem og må skuffe dig , da klubben ikke er glad for at oparbejde et meget stort lager. 

Du kan bestille her:  https://xtreme.dk/slagelse-mtb/   . Sidste deadline var 29./8. 2023   

 

KØB FRA SLAGELSE MTB LAGERVARER:

Vi sælger klubtøj fra vores varelager hos vores tøjfirma, Xtreme / Konggaard. Her ligger det, der blev tilovers fra sidste produktion i forår 2023. Klubben giver  20 % rabat i øjeblikket.  Da det er et restlager, er det ikke muligt at finde alle størrelse. 

Der er en opdateret hjemmeside til os her på :   https://xtreme.dk/slagelse-mtb/  

Registrer dig og tryk på Slagelse MTB shop . 

Se om der er noget du kan bruge ! Du får leveret i løbet af nogle få dage. Du har mulighed for at returnere, hvis størrelsen alligevel ikke er god. 

 

Pbv  Bente Andersen  

Støt vores sponsorer de støtter os.