KLASSIKEREN, Søndag d. 27./3. 22

10-01-2022

KOM OG HJÆLP

Vores forårsløb, Klassikeren (tidl. Fitness.dk løbet),  som klubben har afholdt hvert år i marts i Lystskoven / Nykobbel Skov, kører igen i år efter at have været corona-ramt i 2020 og 2021. Løbet plejer at trække deltagere fra nær og fjern, 300- 600 deltagere, og køres af alle lige fra begyndere til elitekørere. Klubbens medlemmer er sammen om alt det praktiske, og klubben tjener en skilling på det. 

Det bliver i år søndag d. 27 marts .  

Så derfor hejsa alle medlemmer!

Så skriver vi 2022 i kalenderen, og vi skal da ha sparket gang i Danmarks bedste og hyggeligste MTB løb. Men for at det kan lade sig gøre, så har vi i bestyrelsen brug for jeres hjælp 🤞. Hvis nogen af jer tænker, at I godt vil hjælpe med at afholde løbet over alle løb 😉, så er det nu, I skal kontakte  tovholder Henrik Haagen,  enten  i en pm eller på sms til 20403388 . Der er forskellige opgaver i løbet af dagen, vi skal ha besat, så kan man ikke hele dagen,  men bare et par timer i skoven. vil det også være en rigtig stor hjælp 🙏🤩 Sidst men ikke mindst:  Ingen hjælpere intet Klassikeren Løb .Det kan ikke lade sig gøre at afholde løbet uden JER derude. Glæd jer til en god dag i skoven !

De bedste mudderhilsner fra bestyrelsen

Slagelse Mountainbikeklub

 

PS Man må¨dog også gerne selv køre løbet,  og så måske hjælpe før eller efter. Tilmelding her: https://my.raceresult.com/185081/info .