Sjov MTB sommerskole i Slagelse i uge 32

10-06-2024

Skal dit barn med i skoven og lære nye tricks på mountainbiken?

Så er det nu I skal tilmelde jer til sommerens fire hyggeligste dage, fyldt med gode oplevelser og socialt samvær! Det hele foregår i tæt samarbejde med Slagelse MTB, og vi vil have base i deres fine klublokale.  

Børnene vil få et skema, som de kender fra skolen. Men i stedet for (måske) lidt kedelige fag som dansk og matematik, så vil dette uges skema bl.a stå på MTB teknik, sporbyg, reparation af MTB, MTB lege og meget andet! Vi har dygtige instruktører med, som alle har stor erfaring indenfor MTB og undervisning. 

 Vi har stor fokus på sikkerhed, læring samt det at have det sjovt! Og vi går meget op i, at alle børnene trives og har det godt hele ugen. Børn i alderen 8 -16 år er velkommen.

Som noget særligt år vil du GRATIS kunne låne cykel og hjelm. Følg blot vejledningen ved tilmelding.  Deltagerprisen er også presset helt i bund! 

Programmet kommer bl.a til at indeholde:

Dette arrangement laves i samarbejde med Slagelse MTB. 

Mulighed for friplads 

DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt din DGI landsdel, og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Læs mere på www.dgi.dk/friplads

Praktisk info

 

Du skal vælge størrelse 
OBS: Det er kun muligt at bestille gratis t-shirt ved tilmelding inden 1. maj 2024.

https://www.dgi.dk/arrangementer/202417316001