Ungdomstrænere

Vi mangler nye børn og ungdomstrænere!!

Da vores børn og ungdomstrænere igennem de sidste flere sæsoner ikke forsætter (deres børn og unge er nu så gamle eller køre så stærkt at de efterhånden giver os baghjul:-) har vi derfor brug for nogle nye forældre eller voksne der kan tage over til tirsdag og torsdags træningerne. Så jeg vil gerne opfordre jer forældre der har børn og unge der køre i klubben, til at hjælpe til i ungdomsafdelingen som de tidligere forældre har gjort. Det er dog ikke et must, at man har børn i klubben for at kunne være med til at træne de unge. Det kunne være så fedt, hvis der er nogle af de tidligere ungdomsryttere som gerne vil være en del af et nyt trænerteam og på skift, kunne give et nap med til træningen af de nye unge. Meld gerne tilbage hurtigst muligt, så vi kan være på plads med et nyt ungdomstræner team, som kan være klar til sæson opstarten den 6 April.

Hvis i sidder derude og tænker fedt! Det er lige noget for mig, Så kontakt træningsudvalget: Bente Andersen, René Veggerby, Nikolai Hansen. I er også velkommen til at kontakte mig direkte på klubbens mail eller min mobil 20463683

Til slut vil bestyrelsen i Slagelse Mtb, takke Jon Andersen, Martin Sørensen, Heino Kolberg, Søren Ethelberg og Dan Høegh for deres kæmpe store arbejde, som de igennem de sidste flere år har gjort for klubbens unge. Tusind Tak!

Mvh. Benny Nissen

Skriv et svar