SMTB SPORDAGE 2019

SMTB SPORDAGE 2019

23. februar, 9. og 25. marts, Spordage Klasikkeren:
Vi indleder sæsonen med 3 raske spordage i forbindelse med vores årlige Klassiker. klassikeren afholdes 31. marts og inden da skal vi have trimmet og klargjort ruten så den står top tunet til alle de glade MTB’ere som besøger os hvert år. Vi skal have trukket et par nye linier, renoveret Etterbjerg som stadig har lidt “ar” efter sidste løb, renoveret et par broer, lavet nogle bearms, lagt noget stabil på sporet de vådeste steder mm.
Der er nok, at tage fat på og lidt for enhver smag. Der er brug for jeres hjælp så sæt dagene af I jeres kalendere og vær med til at skabe nogle super fede rammer for deltagerne og for Slagelse MTB.

14. april, Spordage – klargøring sæsonen:
Efter Klassikeren nærmer sæsonstarten sig. Vi skal have klargjort alle de øvrige spor så de står tunet til sæsonåbningen.  Der er nogle broer som skal renoveres. Der er nogle “våde” pletter hvor vi ligger stabil i sporet. Generelt skal vi starten en proces op så vi forbedre underlaget på sporene.

Ingen ny sæson uden lidt nye spor.  Vi starter op med at etablerer et nyt spor langs Militærsporet frem til HEP-sporet samt forlænger og renoverer HEP-sporet. Der skal trækkes nye linier, bygges 3-4 broer mv.

26. maj, Spordage – etablering af nye spor:
Opfølgning på det opstartede sporarbejde ved Militær- og HEP-spor.

18. august, Spordage – vedligeholdelse:
Vedligeholdelses sporarbejde og trimning af spor til DGI-Cup

26 oktober, Spordage – etablering af nye spor:
Opfølgning og etablering af nye spor, drop, flowstykker mv.

 

Spordagene er lagt i kalenderen. Tilmelding kan ske i kalenderen eller på FB.

Der vil blive udsendt yderligere info op til de enkelte spordage.

Vi ses i sporet
Trailteamet

Skriv et svar