Slagelse Mtb – Jule nyhedsbrev 22.12.2020

Nye restriktioner igen igen

Så kom der endnu engang flere restriktioner, denne gang så tæt på jul at mange er og vil blive ramt af dem. Heldigvis må vi dog samles op til 10 personer så vi kan jo sagtens cykle sammen. Desværre må vi igen ikke benytte vores klubhus, ej heller benytte klubhusets faciliteter. Restriktioner der gælder til mindst 28. februar 2021 med, ja dem bliver vi nød til at leve med. Et lyspunkt i dette Covid-19 mørke er dog at diverse vacciner nu begynder at blive godkendt og de første vil kunne blive vaccineret meget snart. Så mon ikke at foråret atter bringer lys med sig sammen med varmen.

Der skal lyde en stor ros da det i foråret så meget sort ud

Jeg kan ikke rose Michael Lindholm og Kagemanden (Lars Nielsen) nok, for deres helt igennem enestående initiativ med deres Corona Cup arrangement. Dette bragte for alle os Mtb´ere en kæmpe lyst konkurrere og skabe lys i mørket.

De planlagde en Corona-Cup, i stedet for den planlagte DGI MTB Cup. Corona-cuppen var sat op på den måde, at der var 6 afdelinger som hver varede 1 uge, fra mandag til og med søndag. Til hver afdeling var der valgt et kendt MTB-spor, som ruten skulle køres på. Afdelingen indeholdt 3 discipliner. F.eks. 3 eller 4 omgange på ruten i konkurrence tempo, et specielt segment på ruten og et sprint segment. For at deltage i Corona cuppen, skulle man tilmelde sig via Strava og her blev ens tider registreret. Man skulle køre alle discipliner alene. Der måtte ikke kunne måles en tid hvor man var tættere på hinanden end 1 minut. Så det var alene kampen mod uret og dine konkurrenters tid, som man kunne følge i displayet på sin cykelcomputer. Præmien til de enkelte afdelinger og den samlede sejr var håneretten og æren.

En stor tak skal selvfølgelig også lyde til alle de medlemmer af klubben som egenhændigt gik en tur i skoven med riven over skulderen og pudsede sporene og nødtørftigt reparerede hvad de kunne når vi nu ikke kunne samles i de normale sporgrupper. Men da Coronaen slap sit tag blev der straks kaldt ind til spordage af sporgruppen og med fin tilslutning. Der blev lavet nyt op på Skideballen, lavet nye dejlige udfordrende linjer på Etterbjerg.

Jeg vil også takke den gamle formad René Veggerby for at træde til og få arrangeret at vi fik et helt nyt spor i lystskoven i området fra Studentersøen mod Parcelgårdsvej, Det indeholder faktisk nogle ret fede sektioner. Tak René! Det er et piv godt sporJ

Nye tiltag i 2020

I hast blev der sat i værk at få nyt klubtøj. Det var faktisk slet ikke meningen at det skulle være sket før end til 2022 sæsonen. Men da der ved den sidste bestilling (vintertøj) ikke var mere en 2 bestillinger tænkte vi at det kan ikke være rigtigt. Så vi besluttede i bestyrelsens vegne at handle hurtigt. Vi kontaktede Xtreme Teamwear om de kunne nå at have tøj klar inden jul. Så hele projektet blev håndbåret igennem systemet. Det eneste krav vi havde var at det gamle design skulle ligge tilbud for det nye, men samtidig skulle det have en ordentlig design fornyelse og det skal jeg love for at det fik. Det er mega flot, faktisk så flot at det tiltrak en ny sponsor, tak til Amaton! Faktisk kom der en sponsor mere på banen, desværre en postgang for sent til at vi kunne få deres logo ordentlig implementeret. Resultatet var tydeligt efter tøjprøvningen af det nye klubtøj og den relativ korte bestillingsfrist. Hele 74 bestillinger og i kroner 130.000. Så det var vist ikke en helt forkert beslutning Til februar åbnes der op for sommer bestilling af det nye klubtøj.

I øjeblikket arbejdes der på at vi få en hjemmeside der matcher fremtiden og også indeholder et for kasseren fantastisk regnskabssystem, der også vil gøre det meget nemmere for den nye kasserer der tiltræder efter generalforsamlingen. Men for alle i bestyrelsen vil mange ting blive administrativt meget nemmere. Systemet hedder Zakobo og er tilrettet så det målrettet henvender cykelklubber. Systemet er anbefalet af DCU

Klassikeren 2021

Klassikeren 2021 bliver desværre til Klassikeren 2022! På grund af alle de restriktioner der er og løbets tidlige placering har vi i bestyrelsen og i Klassiker udvalget besluttet at det ikke vil kunne lade sig gøre at gennemføre et så stort arrangement der vil lide fra start pga. de mange Corona restriktioner. Flere af de bærende kræfter har trukket sig fra udvalget pga. flere årsager, så i løbet af starten af året skal vi have sammensat et nyt udvalg så vi kan komme stærkt tilbage og levere et brag at en 2022 Klassiker.

Nye bestyrelsesmedlemmer 2021 – er det dig?

I referatet fra d. 20.10.2020 kunne I læse, at den nuværende Bestyrelse søger en ny kasserer og nyt bestyrelsesmedlem, da Anita og Mee begge har valgt at trække sig og ikke ønsker genvalg.

Det er en rigtig god mulighed for netop dig, som gerne vil være med til at udvikle klubben og være med til at sætte dit præg på Slagelse MTB. Hiv fat i Bestyrelsen (Benny, Peter, Dannie, Anita, Bente, Nikolai eller Mee) til en uforpligtende snak.

Husk du er altid velkommen til at kontakte Bestyrelsen på mail eller mundtlig, hvis du har et spørgsmål, en ide/ forslag eller gerne vil give en hånd med i et af vores Udvalg.

På bestyrelsens vegne ønskes i alle en rigtig glædelig jul og ønske om et fantastik og godt nytår.

Skriv et svar