Klassikeren 2022 bliver afholdt  søndag d. 27./3.  i Lystskoven/ Nykobbel Skov. Tilmelding og info her: https://my.raceresult.com/185081/info .

Vores forårsløb, Klassikeren (tidl. Fitness.dk løbet), som klubben har afholdt hvert år siden 2004 i marts måned  i Lystskoven / Nykobbel Skov, - kører igen i år efter at have været corona-ramt i 2020 og 2021. Løbet plejer at trække deltagere fra nær og fjern, 300- 600 deltagere, og køres af alle lige fra begyndere til elitekørere. Der er distancer på hhv 19, 38, 56 og 76 km med en god blanding af  singletracks, grusveje stignigner og nedkørsler. Kom og prøv forårsformen af og nyd vores skønne skov. 

 

FRIVILLIGE TIL DET PRAKTISKE

Klubbens medlemmer er sammen om alt det praktiske, og klubben tjener en skilling på det. 

 Men for at det kan lade sig gøre, så har vi i bestyrelsen brug for jeres hjælp 🤞. Hvis nogen af jer tænker, at I godt vil hjælpe med at afholde løbet over alle løb 😉, så er det nu, I skal kontakte  tovholder Henrik Haagen,  enten  i en pm eller på sms til 20403388 , eller på smtb-bestyrelse2@slagelsemtb.dk. Der er forskellige opgaver i løbet af dagen, vi skal ha besat, så kan man ikke hele dagen,  men bare et par timer i skoven. vil det også være en rigtig stor hjælp 🙏🤩 Sidst men ikke mindst:  Ingen hjælpere intet Klassikeren Løb .Det kan ikke lade sig gøre at afholde løbet uden JER derude. Glæd jer til en god dag i skoven !

PS Man må¨dog også gerne selv køre løbet,  og så måske hjælpe før eller efter.

 

Kontakt:  Løbs- tovholder Henrik Haagen på sms 20403388 eller email:  smtb-bestyrelse2@slagelsemtb.dk, 

                 eller bestyrelsen her : formand@slagelsemtb.dk, naestformand@slagelsemtb.dk.  

Bestyrelsen 10./1.22