KLUBTØJ FRA RESTLAGER

01-02-2023

Fik du ikke lige bestilt klubtøj sidst der var mulighed for forudbestilling, eller står du lige og mangler noget, så kig om ikke, der lige ligger noget som du kunne bruge her. Du kan  til hver en tid bestille tøj på vores RESTLAGER HOS XTREME via dette link: https://shop.xtreme.dk/slagelse-mtb-forudbestilling/  Klik derefter på  "Slagelse mtb lagervarer" (På PC : øverst til venstre side. På mobiltlf : tryk på de tre vandrette streger i midten),

Se, om ikke der ligger noget her, som du kan bruge . Bestil, betal og få det tilsendt i løbet af nogle dage.  Varer fra vores varelager kan returneres. 

Når du går ind på linket, kan du også handle alle andre ting fra i Xtremes shop med 25 % rabat . Klik på "shop". 

Du kan også købe klubtøj i WEBSHOP her på hjemmesiden (tilgås fra forsiden - oppe øverst). Det er et  restlager fra tidligere produktioner med lidt andre sponsortryk på. Men ellers ligeså god kvalitet og design, bare billigere. Bestilt og betal via vores hjemmeside, og kontakt derefter vores "lagerchef" Jacob Endahl Eriksen. Han skriver :"Så snart I har handlet skal I sende mig en besked i Messenger. Så finder jeg tøjet frem og retter lageret til. Der er begrænset lager, og på visse dele er der kun 1 stk. Det kan desværre ske, at en del kan blive solgt 2 gange, i sådanne tilfælde er det først til mølle og ordre 2 vil blive slettet. Vi trækker først pengene, når I har hentet tøjet. Så skaden er ikke større end at det er ærgerligt at blive nr. 2 (helt som på sporene)."

FORUDBESTILLING : Som medlem får du tilsendt et link til forudbestilling i begrænset periode  med klubtilskud. Ca 2 gange om året får vi produceret tøj med levering 10- 12 uger senere. Oftest lige før hhv sommer- og vintersæson. Vi afholder en demo- og prøveaften forinden. Sidste bestilling blev afgivet 4./1. 2023.  Da klubben skal bestille i runde tal, lægges der lidt på lager, og hvis der er meget få bestillinger af en model, har vi et problem og må skuffe dig, da klubben ikke er glad for at oparbejde et meget stort lager. 

Pbv  Bente Andersen  

Støt vores sponsorer de støtter os.