Ny bestyrelse 2020

Den ordinære generalforsamling 2020 blev afholdt mandag aften d.27.01 på Antvorskov Kaserne. Det var dejligt, at se et så stort fremmøde. Hvilket var ret vigtigt, da der til denne generalforsamling var hele 3 bestyrelsesmedlemmer der udtrådte af bestyrelsen samt suppleanten. Der skulle også findes en ny formand og bestyrelsesmedlemmer til klubben, måske derfor det større fremmøde. 

De opstillede var: Peter Hother, Dannie Møller Vestergaard, Nikolai Hansen og Benny Nissen (undertegnede). Da der ikke var var flere opstillede, blev alle 3 valgt ind i bestyrelsen. Efter generalforsamlingen blev der holdt et kort møde, hvor vi hurtigst muligt skulle finde en dato, så den nye bestyrelse kunne konstitueres. Der var dog ret hurtigt enighed om at konstituere os med det samme og i stedet aftale en dato for det første nye bestyrelsesmøde. 

Posterne i klubben blev med stor enighed vedtaget og er pr. 27.01.2020: 

Ny formand er Benny Nissen. Ny næstformand er Mee Mohr. Anita Brodersen fortsætter som kasserer. Bente Andersen fortsætter som sekretær. Peter Hother og Dannie Vestergaard er menig bestyrelsesmedlemmer og Nikolai Hansen er indtrådt som suppleant.

Referat fra årets generalforsamling vil snarest muligt kunne læses på her på hjemmesiden og facebookside.

Mvh, Benny Nissen

Skriv et svar