Kåringer for 2018

Igen i år vil vi på generalforsamlingen kåre Årets Præstation og Årets SMTB’er. Du kan dog stadig nå at få din stemme med, så klik på overskriften til dette indlæg og find ud af, hvordan.

Årets Præstation 2018

Nomineret til Årets Præstation 2018 er:

Nikolai Hansen

Nikolai er primært nomineret for at vinde H12 solo 2018. Første gang at han kørte så langt og var godt ude i tovene til sidst, men med et forspring på 7 min. var den højeste plads på podiet en realitet. Han håndterede super stærkt de udfordringer incl. et par punkteringer der altid vil komme på en så lang distance (og han kunne stadig tale og smile da han kom i mål).
Vi så ikke meget til han i resten af sæsonen, men han er i gang igen og placeringen skal forsvares i 2019.

Malene Egelund Christensen

Malene er primært nomineret grundet hendes store udvikling i 2018. Der er kommet smæk på og der bliver kæmpet max for at opnå bedst muligt resultat (også selv om det glæder husfreden). Billedet er nyt fra først i det nye år hvor hun var kommet i stærkt selskab på podiet i den lokale afdeling af vintercuppen.

Morten Christensen

Morten er nomineret igen fordi han holder et uforståeligt højt niveau hele året i mange forskellige cykeldiscipliner MTB, cykelcross og landevej. Det som han deltager i lokalt vinder han uanset felt og føre.
Han har deltaget i diverse SM, DM og et enkelt VM i 2018. Mangen til guttermand, god kammerat og sportsmand skal der ledes længe efter.

Årets SMTB’er 2018

Nomineret til Årets SMTB’er 2018 er:

Lars Nielsen

Lars har igen fortjent en nominering for hans ukuelige arbejde for SMTB. En af kaptajnerne på hold 1, deltager tit på spordage og hans rolige kyndige planlægning og ledelse af vellykkede løb som klubmesterskab, og klubbens andel af DGI og vintercup.
Desuden er Lars selv en super hurtig rytter som repræsenterer klubben på allerbedste vis også når han er på udebane.

Christina Dollas

Christina har været på tale igennem nogle år til at blive nomineret og nu skal det være.
Hun har igennem mange år bidraget til SMTB på forskellige fronter blandt andet skaffet sponsorer og bidraget til Klassikeren. Derudover melder hun sig tit, når der skal udføres diverse opgaver som kommer os alle til gode i klublivet.

Undgomdstrænerne

Dan, Martin, Allan og Jon fortsætter det gode solide stykke arbejde med de yngste i SMTB. Der venter yderligere tiltag i 2019 som også holder vores talenter i SMTB længst muligt.
Der samarbejdes med andre klubber til fælles gavn.


Vi ses mandag den 21. januar klokken 19:00 på Antvorskov Kasserne.

Skriv et svar