Generalforsamling fredag d. 9 april i Store Sal/ Slagelse Bibliotek

Årlig Generalforsamling afholdes i Store Sal ved Slagelse Bibliotek pga. COVID19-restiktionerne. Årsberetning, budget, nye bestyrelsesmedlemmer, fremtidig planer er blot nogle af punkterne, så sæt X i kalenderen allerede nu. Vi ses, Bestyrelsen

PS. alternativ dato er mandag d.17 maj, hvis forsamlingsloftet stadig forhindre os i at mødes d. 9 april.

TIL INFO…OG GERNE ET TIP…Dato for årets Generalforsamling er netop blevet offentliggjort (d. 9 april) og som I vil se er datoen en fredag og mødet flyttet til Store Sal/ Slagelse Bibliotek. Dette skyldes vi er nødsaget til at finde et lokale som kan rumme mange mennesker (min. 50-60 pers.) og samtidig overholde COVID19-restriktionerne.Fredag er for mange starten på weekenden og afsat til familien, derfor hvis der er nogen af jer medlemmer, som kan hjælpe med at finde et andet lokale, som også kan rumme mange mennesker og samtidig overholde COVID19-restriktionerne, så vi kan flytte datoen til en mandag/ onsdag, giv mig et kald eller skriv en besked!

Meget kan ske inden d. 9 april og restriktionerne bliver forhåbentligt lempet til vores fordel inden Generalforsamlingen. Ændres dato og/ eller lokation melder vi ud i tide.

Skriv et svar