Regler for Slagelse MTB Forum

Hjem Fora Regler for Slagelse MTB Forum Regler for Slagelse MTB Forum

Dette emne indeholder 1 svar, har 0 stemmer og blev senest opdateret af  adminmtb 7 år, 3 måneder siden.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7710

  adminmtb
  Medlem

  Slagelse MTB ønsker at dette forum skal være et behageligt mødested for Klubbens medlemmer og at man her kan finde en ordentlig diskussion.

  Det er alles ansvar – dit og mit – at være med til at skabe dette og derfor beder Slagelse MTB om at du gennemlæser nedenstående retnings-linier og bruger dem, inden du opretter et indlæg eller en tråd.

  Otte gode råd til at skabe et godt forum for Slagelse MTB.

  1) Overvej grundigt, om dit indlæg har interesse for andre og begrund dine holdninger. Læs indlægget igennem inden du sender det.

  2) Husk, at det skrevne sprog fremstår hårdere end det talte sprog. Man kan let såre/fornærme andre, selv om det måske slet ikke var hensigten og på den måde starte en lavine af ukvemsord.

  3) Undgå brugen af VERSALER (store bogstaver).

  4) Undgå at oprette tråde, som allerede er oprettet i forvejen. Tag et kig på indlæggene, inden du beslutter at oprette nye.

  5) Sørg for, at dine indlæg er relevante for diskussionerne.

  6) Perfide person-angreb, samt racisme og diskrimination på baggrund af religion, køn, etnicitet eller seksualitet accepteres overhovedet ikke og vil blive slettet af admin. Indlæg kan i øvrigt i grove tilfælde politi-anmeldes.

  7) Husk, at der kan forefindes medlemmer af andre klubber, som har et helt andet syn på sagen end Slagelse MTB. De er velkomne på siden, men skal i lige så høj grad være opmærksomme på deres fremfærd.

  8) HUSK frem for alt, at man altid kan enes om at være uenige. Der gives ikke points for at forsøge at trumfe sin holdning igennem og man taber ikke ansigt ved at lade diskussionen ligge.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.