Alperne – alletiders MTB-konkurrence-og feriedestination

Er du en af dem som drømmer om at prøve kræfter med et af de store internationale MTB-løb fx Bike Trans Alp i Alperne eller et endags løb ala Dolomitti Superbike? Eller mangler du inspiration til en MTB-ferie i Sydeuropa?

Benny Nissen fra klubben er tæt på at være en MTB-bjergged. Alperne er et af hans fortrukne trænings-og konkurrencedestinationer og han har i mange år cyklet i området. Han har bl.a deltaget i Bike Trans Alp og Sella Ronda Hero og haft masser ef langture i Alperne, ved Riva del Garda og Dolomitterne. Derudover har Benny adskillige lange ture på Mtb med fuld oppakning, i op til 3 måneder på sadlen i flere forskellige lande bla. Canada og Island.
Denne aften vil han dele sine erfaringer med Bike Trans Alp og MTB-cykelferierne. Der vil være gode råd og tips til forberedelsen, plusser og minusser ved Bike Trans Alp og cykelferierne samt masser af anekdoter til inspiration.

Kom og lad dig inspirere hvorfor området byder på noget af det smukkeste, fedeste og udfordrende MTB-landskab at cykle rundt i – uanset om du vil konkurrere, søger ny feriedestination eller blot er nysgerrig!

Husk tilmelding i kalenderen eller på FB af hensyn til forplejning.

Festudvalget glæder sig til at se dig til en aften fyldt med inspiration :o)

Skriv et svar